Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La ciencia del chup chup / Elena Sanz

por Sanz, Elena [autor/a]; Amate, Kim [ilustrador/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroSeries: Drakontos.Editor: Barcelona : Editorial Crítica , 2021 Edición: 1ª ed.Descrición: 170 p. : il. cor ; 23cm.ISBN: 9788491993506.Materia(s): Divulgación científica -- Química na cociña | Cociñado de alimentos | Gastronomía | Cociña -- COMER, COMERRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
1- La tortilla de patatas perfecta; 2- A nadie le amarga una verdura; 3- Aquí hay tomate; 4- Guisos a fuego lento; 5- Si se nos pasa el arroz; 6- La cocina echa humo; 7- Al rico pescaíto frito; 8- Aceitunas aliñadas; 9- Más bueno que el pan; 10- La ; vida es dulce; 11- A qué sabe el amor. Glosario
Lista(s) nas que aparece este ítem: COMER, COMER
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Non existen ítems para este rexistro

Índice; breve reseña da autora en solapa

1- La tortilla de patatas perfecta; 2- A nadie le amarga una verdura; 3- Aquí hay tomate; 4- Guisos a fuego lento; 5- Si se nos pasa el arroz; 6- La cocina echa humo; 7- Al rico pescaíto frito; 8- Aceitunas aliñadas; 9- Más bueno que el pan; 10- La ; vida es dulce; 11- A qué sabe el amor. Glosario

Coa tecnoloxía Koha