El gran diccionario de cocina (Rexistro nro. 247716)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00574nam a2200181 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 140206s2003 sp g spa
ISBN
ISBN 847901959x
CDU
CDU 641(038)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Prádanos, Jorge
MENCIÓN DE TÍTULO
Título El gran diccionario de cocina
Resto do título : alimentos, técnicas y recetas
Autores / Jorge Prádanos y Pedro Gómez Carrizo
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial :RBA
Data de publicación ,2003
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 575 p.
Outras características físicas :il.
Dimensións ;24cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia COMER, COMER
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Gastronomía
Subdivisión xeral Diccionarios
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Gómez Carrizo, Pedro
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Nota pública
          IES Celanova Celso Emilio Ferreiro IES Celanova Celso Emilio Ferreiro Sala préstamo 2014-02-06 Fondos Biblioteca 641(03) gra 641(03) PRÁ gra OED004000024452 2021-12-23 1 Consulta en sala PRIMEIRAS LECTURAS

Coa tecnoloxía Koha